注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

东篱采菊

明月松间照,清泉石上流。

 
 
 

日志

 
 

美国人生活中最常用的36句话  

2009-03-17 23:01:12|  分类: 实用英语 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

美国人生活中最常用的36句话

1. Have a nice day. 祝你有一个开心的日子。

2. That’s awesome! 太棒了!

3. Don’t worry. 别担心。

4. I totally understand.  我完全理解。

5. Let me give you a hand. 让我帮你一下。

6. That’s amazing. 真了不起。

7. How are you doing this morning? 今天早晨好吗?

8. Have a safe trip. 一路顺风。

9. It was a pleasure talking with you. 和你聊天很开心。

10. I know what you are saying. 我明白你的意思。

11. Are you full ? 你吃饱了吗?

12. Do you feel like eating something? 想吃点什么?

13. What’s going on? 有什么新进展? /你好吗?

14. We have to get together some time. 找个时间聚聚。

15. Good job. 干得好。

16. Thank you so much. 非常感谢。

17. I really appreciate that. 非常感谢。

18. I need a break. 我要休息一下。

19. Have a good time. 祝你玩得愉快。

20. I will talk to you later. 有时间再聊。

21. Let me think. 让我想想。

22. I have a funny story for you. 我有一个很好玩的故事和你分享。

23. Have fun. 祝你玩得开心。

24. That’s sweet. 太牛了。

25. That’s cool. 真酷。

26. What do you do for a living? 你做什么工作?

27. Take a look at this. 看看这个。

28. I don’t buy it. 我不相信。

29. Go ahead. 别客气。/请便。

30. I’m really sorry about that. 这件事我非常抱歉。

31. What a mess! 乱极了! 太可怕了!

32. It’s weird. 真奇怪。

33. Is everything OK? 一切都好吗?

34. No question about it. 没问题。

35. I’m beat. 累死了。

36. This is driving me crazy. 这快让我疯了。

  评论这张
 
阅读(82)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018